app%20store.jpg

 

Sovellut eli apit eli ladattavat ohjelmat ja pelit tuovat lisä arvoa tablettien käyttöön. Sovellukset ladataan AppStoresta (Sininen merkki yllä). Lataamiseen tarvitset internet yhteyden ja iCloud tilin, joka jokaiselta iPadilta pitäisi löytyä. 

Sovelluksia AppStoresta löytyy moneen tarkoitukseen kirjainten ja numeroiden opettelusta, värien opetteluun, kehon hallintaan, muisti- ja palapelejä yms. Haluamasi kaltaisen sovelluksen löydät helpoiten kirjoittamalla hakusanasi hakukenttän joka löytyy suurennuslasin kohdalta AppStoren oikeasta yläreunasta.

Kun haluat tutustua sovelluksiin, voit klikata rohkeasti sovelluksen kuvaa ja saat auki suuremman esittely sivun ko sovelluksesta. Mikäli sovellus on ilmainen, lukee sovellus kuvan vieressä vai: Lataa, jota painamalla voit ohjelman ladata koneellesi ja pääset sitä käyttämään.

*Wink… Hyviä appeja aloittaa tabletin käyttöä lapsi ryhmässä on esim. Quiver- värityskuva ohjelma, ekapeli- kirjainten ja äänteiden harjoitteluun, Lukulumo- satujen lukuun, erilaiset muistipelit ja pulmapelit